Поръчка на нов хостинг

4 безплатни месеца при поръчка на нов хостинг + домейн!

или:

2 месечни такси отстъпка при поръчка на нов хостинг!

2 безплатни месеца към всеки новорегистриран или прехвърлен домейн! Mожете дори да не поръчвате хостинг, а да го активирате от Вашия профил!

Изисквания към домейна: Домейнът, за който се открива хостинг акаунт трябва да е регистриран вече от Вас. Ако нямате все още закупен домейн, посетете тази страница за да си изберете свободен домейн и да го добавите към настоящата поръчка. За повече информация, какво е домейн и хостинг можете да прегледате помощната секция.

Ако желаете да прехвърлите хостинг акаунта си от друг доставчик, нашите администратори ще съдействат за прехвърлянето. Пишете ни на относно данните за достъп. Ако файловете са били компрометирани, в следствие на хакерски атаки, при преместването ще ги почистим, както и ще защитим сайтовете за в бъдеще.
Sinsolution Shopping Cart Електронен магазин - препоръчваме Ви интернет магазин, който е лек, бърз и с лесно управление. Много от популярните магазини (като Magento, WooCommerce) при повече продукти / посетители зареждат доста бавно, а натоварването на сървъра може да наложи заплащане на по-скъп хостинг пакет или дори собствен сървър.
Месечна такса за хостинг 5.70 лв.
Контролен панел cPanel на български език
Хоствани домейни 14 допълнителни сайта (addon domains)
Паркирани домейни 9 бр.
Дисково пространство 12 GB на всички хостинг сървъри в България, 3 GB за САЩ. 150 000 файла/директории (INODES).
Безплатен SSL сертификат да, издаден от Let's Encrypt. Осигурява HTTPS защита за всички добавени домейни и поддомейни в акаунта
Месечен трафик неограничен
MySQL бази данни 40 бр., версията на MySQL е 5+
Високо ниво на сигурност Автоматична система предпазва всички акаунти от най-разпространените начини за хакване. Акаунтите са изолирани един от друг.
Анти-спам защита Всички мейл акаунти са защитени, като има и опция за настройки или изключване по желание
PHP да, във FastCGI режим, с възможност за избор на версията. Поддръжка на Phalcon.
Perl да, в CGI режим
Python да, като CGI и с python-flup
SSH Достъп да, активира се при поискване
POP3/IMAP Пощенски кутии неограничен брой
Уеб достъп до пощите да - RoundCube & SquirrelMail
Поддомейни 100
Пълен Backup Ежедневен бекъп на базите данни (пазят се варианти за няколко седмици назад) и седмичен бекъп на файлове.
Инсталация на скриптове Softaculous или Fantastico - автоматично инсталиране на безплатен сайт като Joomla, Drupal, phpBB, електронен магазин и десетки други. Дава възможност да създадете и редактирате съдържанието и дизайна на сайта без необходимост от специализирани познания и директно от hosting сървъра.
Статистики за посещенията да - Awstats
Лимити 40 минути процесорно време за 24 часа; 1 GB максимална големина на всяка база данни. За всички лимити прочетете т. 3 от общите условия.
Поддръжка Висококвалифицирани специалисти са на разположение ако имате запитване или нужда от помощ за Вашия хостинг акаунт. Денонощен мониторинг на хостинг сървърите.

Предлагаме и риселър хостинг (reseller hosting). Месечната такса е 5 лв, като можете да създавате неограничен брой cpanel акаунти за вашите клиенти. Заплащат се само изразходваните ресурси диск и процесорно време. Пишете ни на за повече информация.
  • Нашите хостинг сървъри са разположени в двата най-добри технически центъра в България: Телепоинт и Еволинк, с отлична скорост както в България, така и в чужбина. Поддържаме и сървъри в САЩ, в технически център на SoftLayer.
  • Повече информация за възможностите на контролния панел, може да прочетете в cPanel документацията.
Печелете 12 лв за всяка препоръка направена от Вас към наш потенциален клиент за откриване на хостинг акаунт! Изпратете ни името на сайта по мейла и ще добавим сумата към вашия баланс. Ако хостинг акаунта е поръчан за по-малко от година, сумата също ще е пропорционално намалена. За да можем да свържем създаването на хостинг акаунта с вашата пропоръка, е необходимо да ни уведомите до 1 седмица.