Поръчка на нов хостинг

4 безплатни месеца при поръчка на нов хостинг + домейн!

или:

2 месечни такси отстъпка при поръчка на нов хостинг!

2 безплатни месеца към всеки новорегистриран или прехвърлен домейн! Mожете дори да не поръчвате хостинг, а да го активирате от Вашия профил!

Изисквания към домейна: Домейнът, за който се открива хостинг акаунт трябва да е регистриран вече от Вас. Ако нямате все още закупен домейн, посетете тази страница за да си изберете свободен домейн и да го добавите към настоящата поръчка. За повече информация, какво е домейн и хостинг можете да прегледате помощната секция.
IP адрес е необходим само ако поръчате и SSL сертификат

Ако желаете да прехвърлите хостинг акаунта си от друг доставчик, нашите администратори ще съдействат за прехвърлянето. Пишете ни на относно данните за достъп. Ако файловете са били компрометирани, в следствие на хакерски атаки, при преместването ще ги почистим, както и ще защитим сайтовете за в бъдеще.
Sinsolution Shopping Cart Електронен магазин - препоръчваме Ви интернет магазин, който е лек, бърз и с лесно управление. Много от популярните магазини (като Magento, WooCommerce) при повече продукти / посетители зареждат доста бавно, а натоварването на сървъра може да наложи заплащане на по-скъп хостинг пакет или дори собствен сървър.
Месечна такса за хостинг 5.70 лв.
Контролен панел cPanel на български език
Хоствани домейни 14 допълнителни сайта (addon domains)
Паркирани домейни 9 бр.
Дисково пространство 12 GB на всички хостинг сървъри в България, 3 GB за САЩ. 150 000 файла/директории (INODES).
Безплатен SSL сертификат да, издаден от Let's Encrypt. Осигурява HTTPS защита за всички добавени домейни и поддомейни в акаунта
Месечен трафик неограничен
MySQL бази данни 40 бр., версията на MySQL е 5+
Високо ниво на сигурност Автоматична система предпазва всички акаунти от най-разпространените начини за хакване. Акаунтите са изолирани един от друг.
Анти-спам защита Всички мейл акаунти са защитени, като има и опция за настройки или изключване по желание
PHP да, във FastCGI режим, с възможност за избор на версията. Поддръжка на Phalcon.
Perl да, в CGI режим
Python да, като CGI и с python-flup
SSH Достъп да, активира се при поискване
POP3/IMAP Пощенски кутии неограничен брой
Уеб достъп до пощите да - RoundCube & SquirrelMail
Поддомейни 100
Пълен Backup Ежедневен бекъп на базите данни (пазят се варианти за няколко седмици назад) и седмичен бекъп на файлове.
Инсталация на скриптове Softaculous или Fantastico - автоматично инсталиране на безплатен сайт като Joomla, Drupal, phpBB, електронен магазин и десетки други. Дава възможност да създадете и редактирате съдържанието и дизайна на сайта без необходимост от специализирани познания и директно от hosting сървъра.
Статистики за посещенията да - Awstats
Лимити 40 минути процесорно време за 24 часа; 1 GB максимална големина на всяка база данни. За всички лимити прочетете т. 3 от общите условия.
Поддръжка Висококвалифицирани специалисти са на разположение ако имате запитване или нужда от помощ за Вашия хостинг акаунт. Денонощен мониторинг на хостинг сървърите.
Google Adwords™ 90 лв рекламен кредит, вижте условията.

Предлагаме и риселър хостинг (reseller hosting). Месечната такса е 5 лв, като можете да създавате неограничен брой cpanel акаунти за вашите клиенти. Заплащат се само изразходваните ресурси диск и процесорно време. Пишете ни на за повече информация.
  • Нашите хостинг сървъри са разположени в двата най-добри технически центъра в България: Телепоинт и Еволинк, с отлична скорост както в България, така и в чужбина. Поддържаме и сървъри в САЩ, в технически център на SoftLayer.
  • Повече информация за възможностите на контролния панел, може да прочетете в cPanel документацията.
Печелете 12 лв за всяка препоръка направена от Вас към наш потенциален клиент за откриване на хостинг акаунт! Изпратете ни името на сайта по мейла и ще добавим сумата към вашия баланс. Ако хостинг акаунта е поръчан за по-малко от година, сумата също ще е пропорционално намалена. За да можем да свържем създаването на хостинг акаунта с вашата пропоръка, е необходимо да ни уведомите до 1 седмица.